Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вивчення відомих та невідомих сторінок української історії курсантами факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку.

Добавлено: 23.01.2018 Переглянуто: 961


21.01.2017 року курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку відвідали Національний музей української історії. Під час екскурсії курсанти мали змогу більше дізнатися про подробиці, визначні події та періоди української історії, а також побачили музейні експонати які відображали характерні риси тої чи іншої епохи, чи періоду в історії і свідчили про події минулого. Зокрема мали змогу послухати розповідь екскурсовода про часи Великої вітчизняної війни, а саме про «остербайтерів».

Найбільшу цікавість викликали експонати присвячених в основному подіям які кардинально міняли хід української історії. Зокрема подіям «жовтневої», «помаранчевої» революції,а також революції «Гідності».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх