Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВІТІ відкрив свої двері для абітурієнтів

Добавлено: 20.01.2018 Переглянуто: 1228


Вибір професії надзвичайно важливий момент у житті кожної людини. Не дивно, що це питання хвилює багатьох випускників які обдумують: в якому університеті навчатися та який фах обрати?

20 січня 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Провідний виш з майже віковою історією з підготовки військових фахівців за пріоритетними напрямками захисту інформації та кібернетичної безпеки в інформаційно-телекомунікаційних системах за традицією гостинно прийматиме у своїх стінах всіх бажаючих познайомитися з навчальним закладом. Сьогодні відвідувачів було багато,серед них цивільна молодь з Києва та різних областей України. У цей день юнакам та дівчатам розповіли про умови вступу до інституту та особливості навчання, абітурієнти мали змогу особисто поспілкуватися з керівництвом інституту, викладачами, а також познайомитися з навчально-матеріальною базою інституту, побутом курсантів.

Відвідувачам закладу було продемонстровано ряд навчальних фільмів про військовий інститут, та слайд-презентацію, що розкривала основні напрями діяльності закладу.

Така зацікавленість молоді нашим вишем свідчить про те, що в цей непростий для Батьківщини час, все більше молодих людей прагне здобути високо-фахову військову освіту, пов’язавши своє майбутнє із справою захисту українського народу, суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх