Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку здали кров для своїх побратимів

Добавлено: 18.01.2018 Переглянуто: 867


Курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку 16 січня 2018 року, здали кров для своїх побратимів, які отримали поранення в районі проведення АТО й перебувають на лікуванні у Національному військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь».

Військові медики зазначили: «Останнім часом збільшилася необхідність у донорській крові. Проведення таких заходів є дуже важливим, адже це дозволяє створити запаси донорської крові, на основі яких можна відправити не тільки окремі компоненти крові, але й препарати, виготовлені на її основі усім, хто цього потребуватиме». «Небайдужими стали курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку, більшість з цих військових виявили бажання здавати кров вперше», – прокоментував цей захід начальник факультету полковник Пономарьов О.А. Курсанти наголошують: «Здати кров – найменше, що ми можемо зробити для порятунку життя своїх побратимів».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх