Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Семінар: “Педагогічна майстерність офіцера-педагога та шляхи її вдосконалення”

Добавлено: 17.01.2018 Переглянуто: 1007


Відповідно до Плану методичної роботи інституту на 2017/2018 навчальний рік 17 січня 2018 року на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін було проведено міжкафедральний методичний семінар на тему: “Педагогічна майстерність офіцера-педагога та шляхи її вдосконалення”.

У роботі семінару взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри військової підготовки та ад’юнкти інституту. Під час проведення семінару були розглянуті проблемні питання педагогічної майстерності офіцера-педагога та основних шляхів її вдосконалення, а також питання пов’язані з місцем саморозвитку в системі психологічної готовності офіцера-педагога до професійної діяльності.

Учасниками семінару було прийнято рішення про доведення загальної інформації семінару до курсантів та слухачів під час проведення навчальних занять.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх