Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету Інформаційних технологій намагаються зробити Україну кращою

Добавлено: 16.01.2018 Переглянуто: 910


«Кров – не вода, з колодязя не набереш»

Кожен добрий вчинок робить Україну кращою для всіх нас! Усвідомлюючи наскільки важлива будь-яка допомога для наших побратимів, які знаходяться у зоні проведення АТО, курсанти факультету Інформаційних технологій проявили небайдужість та нестримне бажання допомогти пораненим бійцям і вкотре долучилися до участі у Дні донора.

Кожен розуміє, що в теперішній непростій ситуації кров потрібна завжди. Адже це не препарат, не ті ліки, що можна виготовити. Це ліки, які носить людський організм. І тільки людина може допомогти саме своєю кров’ю, подарувавши шанс на життя іншій людині. Приємно, що з кожним роком кількість бажаючих здавати кров серед курсантів та офіцерів зростає.

Курсанти нашого факультету вважають, що таким чином можливо подарувати трохи добра і уваги тим людям, які цього потребують. Проявляючи активну життєву позицію, небайдужість та нестримне бажання зробити гідним життя захисників України, закликають усіх до допомоги нашим героям, адже це дійсно, не важко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх