Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Досвід кафедри військової підготовки ВІТІ

Добавлено: 15.01.2018 Переглянуто: 1206


На виконання рішення колегії Міністерства оборони України щодо “Реформування системи військової освіти і підготовки військ з урахуванням вимоги виконання заходів оборонної реформи” у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації, на базі кафедри військової підготовки розпочато стажування науково-педагогічних працівників кафедр військової підготовки вищих навчальних закладів, які безпосередньо підпорядковані Головному управлінню зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України. До інституту прибули викладачі кафедр військової підготовки Державного університету телекомунікацій (м. Київ) та Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Метою стажування є підвищення кваліфікації, професійного рівня та педагогічної майстерності науково-педагогічних працівників кафедр військової підготовки цивільних вишів, набуття ними досвіду виконання додаткових завдань та обов’язків у межах дисципліни “Військова підготовка”. Вивчення ними педагогічного досвіду викладачів ВІТІ з організації та проведення комплексного практичного заняття і навчального збору з громадянами України які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу в нашому інституті.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх