Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Утвердження державного статусу української мови на факультеті інформаційних технологій

Добавлено: 21.12.2017 Переглянуто: 871


Мова – це душа народу,

A народ без мови не народ

В.Сосюра


З метою утвердження державного статусу української мови, її популяризації у військовому середовищі та піднесення престижу, а також виявлення кращих знавців української серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу 29 листопада 2017 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбувся перший етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика у Збройних Силах України.

Випробувати свої знання рідної мови, долучитися до когорти знавців українського слова – джерела нашої духовності та національної самобутності вирішили 25 курсантів інституту. Кожен учасник мав змогу через створення власного висловлювання на задану тему розкрити своє ставлення до рідного краю, мовних багатств та моральних чеснот українського народу.

Переможцями І етапу ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика традиційностали курсанти факультету «Інформаційних технологій».

За рішенням конкурсної комісії переможцем конкурсу стали:

І місце – курсант 27 навчального курсу Сорока Дарина Вікторівна;

ІІ друге місце курсант 25 навчального курсу Дєєв Володимир Борисович,

ІІІ трете місце між собою розділили курсанти 27 курсу Доброштан Олексій Сергійович та Петровський Микола Олександрович.

Колектив факультету «Інформаційних технологій» вітає переможців та бажає успіхів, не зупинятися на досягнутому, натхнення у навчанні!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх