Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Благодійний футбольний матч та привітання дітей військовослужбовців, учасників АТО з новорічними святами

Добавлено: 21.12.2017 Переглянуто: 961


21 грудня 2017 року у спортивному залі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відбувся благодійний футбольний матч. Для ФК “ЗС України” вже стало доброю традицією до Дня святого Миколая та Новорічних і Різдвяних свят організовувати благодійний турнір (матч) по футзалу у підтримку дітей учасників АТО.

Ідеєю благодійного матчу стало запрошення близько 30 дітей військовослужбовців – учасників АТО, яких вивели на футзальний майданчик гравці команд учасників й урочисто вручили новорічні подарунки. З щирими привітаннями та найкращими побажаннями звернувся до дітвори та футболістів виконуючий обов’язки начальника інституту полковник Віталій Тарасов, тренер ФК “ ЗС України ” підполковник Роман Чаплинський.

Футбольному матчу між друзями та партнерами – командами ФК “ЗС України” та ФК “Infopulse”, передувала церемонія нагородження партнерів позаштатного ФК “ЗС України”, які протягом 2017 року надавали активну підтримку команді. Нагородження з привітанням усіх учасників заходу провів представник ГУ МПЗ ЗС України полковник Віктор Бетінов.

Загалом атмосфера спортивного заходу була радісною, щирою, дружньою, заряджаючою позитивом. Перемогли спорт та дружба! А діти відчули турботу та святковий настрій!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх