Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини ВКСС ВІТІ

Добавлено: 19.12.2017 Переглянуто: 2069


Відповідно до Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928, щорічно проводиться Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Григоровича Шевченка, метою якого є вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання в молодого покоління поваги до мови й традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

Цього річIIIетап VIІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка проходив 9 грудня на базі Полтавської ЗОШ І-ІІІ ст. № 26. У ньому брала участь найталановитіша учнівська та студентська молодь Полтавщини. Представляти в цьому конкурсі Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації випала честь Шеметюк Тетяні Володимирівні – курсантці 701 навчальної групи. Вона гідно представила наш коледж серед 32 учасників навчальних закладів I – II рівнів акредитації Полтавської області та увійшла до десятки кращих.

17 грудня 2017 року у Військовому коледжі сержантського складу ВІТІ пройшов день відкритих дверей. Зважаючи на несприятливі погодні умови - дощь захід відвідало 30-ть чоловік. На даному етапі вже 16 осіб виявили бажання що до вступу на навчання до нашого інституту (14 осіб до Військового коледжу та 2 до Військового інституту).

На цей час на території Військового коледжу сержантського складу ВІТІ, згідно графіку що четверга проводиться заняття з учнями 10 -11 класів з предметів «Основи бойової системи виживання воїну», «Вогнева підготовка», вже проведено заняття з 18-ма загальноосвітніми школами міста Полтави це (663 учні). Під час проведення занять обов’язково проводиться демонстрація відео матеріалів про наш інститут, коледж де визначаються: славетна історія нашого 100 річного вишу, перспективи оволодіння сучасною спеціальністю, почесність, шляхетність професій захисника Вітчизни також проводиться ознайомлення учнів з навчально-матеріальною базою коледжу, історією військ зв’язку.

Відповідно до наказу начальника коледжу з адміністративно-господарської діяльності "Про організацію і проведення змагань з гирьового спорту між курсантами навчального курсу" 17 грудня 2017 року були проведені змагання на першість коледжу.

З метою розповсюдження позитивного досвіду кращих військовослужбовців та заохочення особового складу, який досяг кращих результатів були нагороджені грамотами в особистій першості:

з гирьового двоборства серед військовослужбовців чоловіків (вага гир 24 кг):

за третє місце – солдат ДОМАНСЬКИЙ Є.О.;

за друге місце – солдат МЕЛЬНИК Ю.О.;

за перше місце – солдат ГРИБ Р.С.

з ривка гирі серед військовослужбовців жінок (вага гирі 8 кг):

за третє місце – солдат ЧАРОЧКІНА М.В.;

за друге місце – солдат ЯКИМЕЦЬ Р.М;

за перше місце – солдат ШЕМЕТЮК Т.В.

Курсанти, які не приймали участь у змаганнях, по закінченню спортивного заходу виконували вправу «Підтягування на перекладині» (військовослужбовці жінки - «Комплексну силову вправу»).

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх