Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Найкращих фахівців з ІТ-технологій та кібербезпеки готують у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 16.12.2017 Переглянуто: 985


16 грудня 2017року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Провідний виш з майже віковою історією з підготовки військових фахівців за пріоритетними напрямками захисту інформації та кібернетичної безпеки в інформаційно-телекомунікаційних системах за традицією гостинно прийматиме у своїх стінах всіх бажаючих познайомитися з навчальним закладом. Сьогодні відвідувачів було багато. Серед них і ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна та Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, і цивільна молодь з Києва та різних областей України. Вони мали змогу особисто поспілкуватися з керівництвом інституту, викладачами, розпитати їх про умови та вимоги до навчання, а також познайомитися з навчально-матеріальною базою інституту, побутом курсантів. Присутні отримали вичерпну інформацію щодо умов вступу у 2018 році, переліку спеціальностей за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти та особливостей проходження навчання у нашому навчальному закладі.Також присутні ознайомились з історією інституту, відвідавши його музей.

Така зацікавленість молоді нашим вишем свідчить про те, що в цей непростий для Батьківщини час, все більше молодих людей прагне здобути високофахову військову освіту, пов’язавши своє майбутнє із справою захисту українського народу, суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх