Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Тематичний вечір національно-патріотичного виховання

Добавлено: 16.12.2017 Переглянуто: 827


14 грудня 2017 року курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації за планом відділу морально-психологічного забезпечення взяли участь у проведені тематичного вечора, який було організовано Печерським відділенням Всеукраїнського об’єднання ветеранів міста Києва у Палаці ветеранів.

Головною метою зустрічі був показ та обговорення документального фільму, який присвячений боротьбі українського народу за незалежність та жертвам більшовицького терору - “Бій під Мотовилівкою”, а також показано юмореску-ролик “Заміж за Путіна”, виготовлені ветеранською студією “Артмонтаж”. Керівник, автор та режисер проекту Голова Печерського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів міста Києва - Гриб Олесь. У своєму вступному слові, перед презентацією фільмів він прагнув донести до свідомості всіх присутніх, серед яких були і наші курсанти, що всі наші сучасники мають пам'ятати трагічні уроки історії нашої держави та зробити все можливе, аби не допустити їх повторення, адже жоден політичний злочин не може виправдати жоден політичний режим. Також він підкреслив, що число жертв політичних репресій у нашій країні не піддається підрахунку, бо протягом довгого часу терором в Україні намагалися знищити будь-які прояви свободи слова та віру у майбутнє. Однак, наш народ, попри всі складнощі завжди був вільною нацією і зміг вистояти й вибороти незалежність.

На думку режисера, мета заходу досягнута тому, що показ історичних фільмів є невід’ємною складовою військово-патріотичного виховання молоді - майбутніх захисників України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх