Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституту телекомунікацій та інформатизації презентовано посібник з військового лідерства “Вести! Боротися! Перемагати!”

Добавлено: 16.12.2017 Переглянуто: 1524


15 грудня 2017 року на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відбулась презентація посібника з військового лідерства “Вести! Боротися! Перемагати!”. Цей посібник розкриває засади духовної спадщини воїнської культури, визначає основі лідерські якості українського морпіха, пропонує тексти , що надихають і мотивують. Презентацію проводив військовий капелан 36 Окремої бригади морською піхоти ВМС ЗС України о. Зелінський Андрій Іванович, який безпосередньо був на передовій разом зі своїми військовослужбовцями у зоні проведення АТО. Він, як один з укладачів посібника зазначив, що ця книга стане в пригоді багатьом поколінням українських військовослужбовців, виховуючи в них дух відважних воїнів, відданих захисників рідної землі, щирих побратимів.

До участі у презентації були залучені курсанти випускних курсів інституту. Захід пройшов з великою зацікавленістю, представлена інформація викликала жвавий інтерес та захоплення слухачів. Оскільки, як зазначив у передмові до видання генерал армії України Начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України, - посібник гідний приклад того , як стрімко сьогодні розвиваються Збройні Сили України. Наша міць не лише в наших м’язах, а, перш за все, в нашій любові до тих, кого захищаємо власним життям. Сьогодні ми як ніколи сильні духом.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх