Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Мотиваційний курс з програмування

Добавлено: 12.12.2017 Переглянуто: 1036


Військовий інститут телекомунікації та інформатизації продовжує співпрацю із Державним навчальним закладом “Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою”.

Так з 4 по 11 грудня 2017 року на базі кафедри Комп’ютерних інформаційних технологій факультету інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації проведений мотиваційний курс для студентів випускного курсу коледжу. Місія курсу - допомогти випускнику ДНЗ “Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” розкрити свій потенціал, обернути свої знання та навички на впевнений вибір професії військового фахівця з інформаційних та телекомунікаційних технологій.

На заняттях під керівництвом досвідчених викладачів інституту студенти коледжу пробували себе в професії військового програміста. Для цього викладачі кафедри використовували прикладний матеріал, спеціально підготовлений для студентів коледжу: розробка додатків ASP.NETMVCFramework мовою С#, а також в розробка додатків під мобільні платформи (ОС Android) мовою Java.

Студенти Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою познайомилися із справжніми військовими «айтішніками», а викладачі нашого вишу з майбутніми вступниками до інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх