Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь представників ВКСС у військово-патріотичному проекті “Жіночий батальйон”

Добавлено: 11.12.2017 Переглянуто: 1015


09 та 10 грудня 2017 року управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Полтавської області спільно з військово-спортивним центром «Воїн» був проведений військово-патріотичний проект «Жіночий батальйон». Мета заходу - військовий вишкіл студентів різних вишів, підняття фізичного рівня підготовки, національно-патріотичне виховання молоді.

У програму було включено:

1. Основи виживання та облаштування табору у зимовий період.

2.Тактика бою в населеному пункті: штурм, надання допомоги пораненому.

3. Основи ножового бою, прийоми самозахисту без зброї.

4. Військово-тактичний квест.

5. Курс молодшого інструктора з тактики, вогневої підготовки й тактичної медицини.

У заходах прийняли участь 15 курсантів Військового коледжу сержантського складу ВІТІ на чолі з головним старшиною коледжу Марковським Г.П. У результаті даного проекту команда Військового коледжу сержантського складу ВІТІ нагороджена дипломом за перемогу в номінації «Кращий підрозділ зі знання стрілецької зброї».

Курсанти Скоряк Ірина, Хлистуненко Яна, Роспірко Наталія та Кроленко Анжела отримали сертифікати про проходження курсу молодшого інструктора за напрямками: тактика, вогнева підготовка, тактична медицина.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх