Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІпровели уроки мужності у ліцеї міжнародних відносин

Добавлено: 08.12.2017 Переглянуто: 1228


07 грудня 2018 року відділом морально-психологічного забезпечення було організовано захід національно-патріотичного виховання молоді. Офіцери та курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації провелиуроки мужності в Ліцеї міжнародних відносин № 51.

Офіцери й курсанти зустрілися з учнями старших та молодших класів, розповіли про свої курсантські роки навчання та про участь в АТО - як сучасне покоління військовослужбовців України гідно продовжуючи славні традиції наших предків, показують приклади героїзму і готовності до сомопожертви заради миру та спокою співвітчизників, самовідданість справі служіння Батьківщині. Викладач Захисту Вітчизни ліцею учасник бойових дій, полковник у відставці Горовець Юхим Семенович як співорганізатор заходу теж взяв активну участь у проведенні уроків мужності. Його батько закінчив училище в 1923 році , яке на сьогодні є нашим вишем, загинув при обороні Києва в 1941 році. Ця історія також стало прикладом мужності та самопожертви заради Батьківщини для прийдешніх поколінь.

Для наших офіцерів та курсантів було організовано учнями ліцею святковий концерт, презентовані солодкі подарунки, які були зроблені власноруч учнями молодших класів. Своєвітання та найкращі побажаннявід імені дирекції ліцею та ліцеїстів виголовив віце-президинет ліцею Чекурда Герман, побажавши курсантам та всім військовослужбовцям миру, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, подальших успіхів у шляхетній справі – захисту Батьківщини та зміцнення її обороноздатності.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх