Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підведення підсумків стану військової дисципліни за 2017 рік на факультеті Телекомунікаційних систем

Добавлено: 08.12.2017 Переглянуто: 1973


Сьомого грудня 2017 року з особовим складом факультету телекомунікаційних систем ВІТІ були підведені підсумки стану військової дисципліни, навчально-бойової діяльності за 2017 рік.

Під час заходу були проаналізовані здобутки особового складу факультету у таких важливих питаннях повсякденної діяльності, як навчання, дотримання статутних вимог військової дисципліни, згуртування підрозділів, рівня морально-психологічного стану, несення служби у добовому наряді. Також керівництво факультету не обійшло своєю увагою й недоліки, які мали місце у 2017 році. Але як зазначив у своєму виступі тимчасово виконуючий обов'язки начальника факультету підполковник Віталій Ошурко - “Приорітетом та службовою філософією керівництва факультету все ж таки є відзначення кращих, обмін передовим досвідом та допомога відстаючим”. До речи це є вимогою начальника інституту полковника Євгена Степаненка. Обов'язок керівника: Почути. Підтримати. Допомогти.

Закінчився захід нагородженням та відзначенням військовослужбовців, які протягом 2017 року сумлінно виконували свої функціональні обов'язки, були прикладом у навчанні, військовій дисципліні, службі.

Загалом було заохочено подяками від начальника факультету тридцять два курсанта. Батькам одинадцятьох військовослужбовців були направлені листи-подяки, за підписом начальника інституту, за виховання своїх дітей. Шістнадцять курсантів отримали чергові військові звання старшого солдата, молодшого сержанта та сержанта.

Так тримати!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх