Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчання представника інституту у Defence Academy of United Kingdom

Добавлено: 29.11.2017 Переглянуто: 854


Вітаємо з успішним закінченням навчання начальника кафедри спеціальних засобів зв’язку та радіотехнічних засобів кандидата технічних наук полковника Панченка Ігоря В'ячеславовича, який з 12 листопада по 24 листопада 2017 року перебував на навчанні у Defence Academy of United Kingdom у Великій Британії м. Шревінхейм.

Слухачів курсу “Overseas Directing Stuff Course 2017” ознайомили з Академією оборони Великої Британії, з британським підходом до професійної військової освіти. Протягом курсу слухачі навчилися застосовувати інноваційні методи для підготовки військових фахівців, ефективні підходи та форми проведення лекційних та практичних занять.

Під час навчання кожний представник міжнаціональної делегації готував доповідь. Велику зацікавленість серед викладачів та слухачів мала доповідь полковника Панченка Ігоря В'ячеславовича на тему “Роль та місце кібербезпеки в національній безпеці”.

За результатами виконання програми курсу полковник Панченко І.В. отримав сертифікат про успішне закінчення курсу “Overseas Directing Stuff Course 2017”. Бажаємо Ігорю В'ячеславовичу плідно застосувати отримані знання в підготовці курсантів нашого інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх