Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету телекомунікаційних систем ВІТІ прийняли участь у круглому столі

Добавлено: 24.11.2017 Переглянуто: 1148


У четвер, 23 листопада, в Національному музеї історії України в партнерстві з Мистецьким проектом «Життя на нулі» та за сприяння Посольства Литовської Республіки в Україні відбувся Круглий стіл до Дня Збройних сил Литви "Історія та сучасний стан литовського війська".

Захід пройшов за участі литовського аташе з питань оборони полковника Альгірдаса Норкуса.

Курсанти 14 навчального курсу із задоволенням прийняли участь у міжнародному заході, який не тільки сприяє розвитку партнерських відносин між Україною та Литвою, а за великим рахунком наближає та інтегрує майбутніх офіцерів Збройних Сил України до стандартів НАТО, цінностей Євросоюзу. Отже саме їм, сьогоднішнім курсантам, вже найближчим часом доведеться будувати свою службову діяльність за стандартами Північноатлантичного альянсу. Процес вступу держави Україна до Євросоюзу, а її збройних сил до НАТО є невідворотним. Саме таке завдання поставив Президент України-Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко перед українським військом. І воно буде виконане!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх