Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри радіозв'язку факультету телекомунікаційних систем ВІТІ

Добавлено: 24.11.2017 Переглянуто: 1029


У період з 13 по 18 листопада 2017 року, на базі однієї з військових частин Збройних Сил України, представниками компанії “Elbit Systems” були проведені курси щодо вивчення, практичної експлуатації та технічного обслуговування засобів радіозв’язку виробництва компанії “Elbit Systems”.

Участь в навчанні на курсах приймали військовослужбовці кафедри радіозв’язку факультету телекомунікаційних систем.

В ході проведення курсів з слухачами проводились заняття щодо вивчення радіозасобів CNR-9000, CNR-9000HDR, PNR-1000, VRC-950, VIC-5001 компанії “Elbit Systems”, ознайомлення з їх технічними характеристиками, особливостями експлуатації, програмуванням, побудовою мереж зв’язку, режимом передачі даних і таке інше. Більша частина занять була направлена на набуття практичних навичок щодо роботи на радіозасобах та їх бойовому застосуванню. Практичні заняття проводились на штатній бойовій техніці військової частини. Слухачі працювали в різних режимах роботи, як для передачі голосу так і передача даних, в відкритому, кодованому режимах, режимі ППРЧ, була реалізована побудова адаптивної радіомережі тощо.

За результатами навчального курсу військовослужбовці кафедри радіозв’язку отримали сертифікат інструктора. На даний час вносяться зміни до робочих програм навчальних дисциплін кафедри радіозв’язку, щодо найбільш детального вивчення курсантами інституту усіх особливостей засобів радіозв’язку виробництва компанії “Elbit Systems”.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх