Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Проведення конкурсу на кращого фахівця військ зв’язку Збройних Сил України на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 23.11.2017 Переглянуто: 1522


Сьогодні, 22 листопада 2017 року, на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації як провідного вишу з підготовки військових фахівців зв’язку було проведено заключний етап конкурсу на кращого фахівця військ зв’язку Збройних Сил України в номінації “ Кращий фахівець слухового телеграфного радіозв’язку ”.

Конкурс проводився відповідно до вимог, визначених начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України, щодо покращення професійних навичок, підняття престижу та створення привабливих умов військової служби в Збройних Силах України.

У заході взяли участь представники військових частин військ зв’язку: А2656, А0351, А1594, А2622, А2798, А3258. Конкурсне завдання включало в себе перевірку приймання на слух, передачі датчиком Р-010 та ключем, необхідний обсяг навантаження. Поза конкурсом, для перевірки рівня знань та набутих навичок, конкурсну програму успішно виконали також дев’ятеро відібраних курсантів ВІТІ.

За результатами виконання конкурсного завдання призначеною комісією на чолі з головою комісії ТВО начальника Кафедри бойового застосування підрозділів зв’язку підполковником Живило Є.О., було визначено рівень знань та вмінь конкурсантів. Найкращі результати показали: серед чоловіків – військовослужбовець з військової частини А2798 капітан Устимчук В.А., серед жінок – військовослужбовець з військової частини А2656 старший солдат Карбовська О.В. Відомості контролю результатів виконання конкурсного завдання буде надано до Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх