Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортивний характер курсантів факультету бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 16.11.2017 Переглянуто: 842


13 листопада 2017 року на стройовому плацу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, тимчасово виконуючим обов’язки начальника факультету Бойового застосування засобів управління та зв’язку підполковником Чуріловим І.О. були нагороджені курсанти факультету, які зайняли перші місця в особистій першості в змаганнях серед підрозділів інституту.

Серед військовослужбовців, які були нагороджені грамотами: солдат Нургатін Р.С. (1 місце з бігу на 3000 м.), солдат Горбатько В.О. (2 місце з бігу на 3000 м.), ст. солдат Загородній О.І. (2 місце з бігу на 100 м.), ст. солдат Ширко М.П. (2 місце з бігу на 100 м.).

Участь майбутніх офіцерів факультету в спортивних заходах інституту дозволяє їм удосконалити свої практичні навички, піднімає спортивний імідж факультету та дає яскравий приклад іншим курсантам повторювати та перевершувати спортивні досягнення своїх співслужбовців — підкреслив підполковник Чурілов І.О.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх