Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

30 листопада курсанти ВІТІ відвідали Національний історико-архітектурномий музей «Київська фортеця» та оглянули виставку воєнної фалеристики

Добавлено: 02.11.2017 Переглянуто: 936


01 листопада, о 16.00, в Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця» курсанти ВІТІ відвідали виставку воєнної фалеристики, присвячену 73-й річниці звільнення України від німецько-фашистських загарбників.

Курсанти, ознайомилися з військовою нагородною системою та прослухали під час відкриття виставки лекцію про воєнну фалеристику, почули реальні історії про представлені нагороди та їх власників.

На теренах сучасної України подібні виставки доволі рідкісні, тому організатори запросили курсантів ВІТІ скористатися нагодою та відвідати виставку, як любителів фалеристики, так і тих, хто цікавиться історією та нагородною системою.

Відвідавши виставку фалеристики, курсанти ВІТІ одержали відповіді на питання: що таке фалеристика, як формувалася нагородна система, які військові нагороди існували в минулому та які існують в теперішній час.

Автор даного проекту — професійний художник, колекціонер, голова Комітету з питань культури, моралі та духовності Громадської ради при Міністерстві оборони України Костянтин Шаповалов. Представлені на виставці експонати, належать до приватних колекцій.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх