Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету телекомунікаційних систем взяли участь у першому благодійному балі захисників України

Добавлено: 23.10.2017 Переглянуто: 1010


20 жовтня 2017 року в стінах Київської міської державної адміністрації відбувся перший благодійний бал захисників України. Офіцерський бал, як його неофіційно назвали волонтери-організатори, зібрав усіх тих, хто небайдужий за долю України: бійців та ветеранів АТО, волонтерів, журналістів, військове керівництво ЗСУ, курсантів вищих військових навчальних закладів та добровольців.

Благодійний бал відбувся за ініціативи благодійного фонду “Інформаційно-координаційний центр”, за підтримки Генерального штабу Збройних Сил України та Київської міської державної адміністрації. Усі зібрані кошти від благодійного заходу підуть на створення музею АТО в Умані, головну експозицію в якому присвятять Андрію Кізилу, загиблому в Авдіївці Герою України.

Курсанти 13 навчального курсу факультету Телекомунікаційних систем не могли пропустити подібний благодійний захід і за традицією взяли участь в “Балі захисників”. Благодійний бал подарував усім його учасникам незабутні враження, нові відчуття, адже, як висловлювались бійці АТО, воювати значно легше, ніж танцювати.

Окрім основної танцювальної програми під час “Балу захисників” проводили благодійний аукціон, на якому представили цікаві лоти: від вінілової грампластинки “Машина времени”, яку добули із руїн школи в Пісках, до варення “Вишня від Да Вінчі”.

Курсанти факультету Телекомунікаційних систем і надалі будуть слідкувати за благодійними заходами і долучатися до великих і благородних справ, від яких залежить подальша доля не лише конкретної людини, але усієї нашої сильної та незалежної країни.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх