Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету інформаційних технологій відвідали виставку MUK EXPO 2017

Добавлено: 06.10.2017 Переглянуто: 1044


Розвиток ІТ-індустрії, яка постійно диктує нові тенденції вимагає ознайомлення з новинками ринку. В центрі ІТ-подій курсанти четвертого курсу факультету Інформаційних технологій знайомилися з актуальними рішеннями українського ІТ-ринку на виставці MUK Expo 2017, що проходила 4 жовтня в виставковому центрі АККО Інтернешнл.

Виставка зібрала під одним дахом більше 1500 українських та зарубіжних професіоналів в сфері ІТ та представників компаній-лідерів програмного та апаратного забезпечення. Курсанти, користуючись нагодою ознайомилися з обладнанням, продуктами та технологічними рішеннями таких відомих вендорів як Cisco, Juniper, Fortinet, IBM, Hewlett Packard, Asus, VMware та інш. До того ж практичні рекомендації щодо впровадження цих рішень було надано під час демонстрацій та доповідей, що було досить актуально для майбутніх ІТ-фахівців. Особовий склад 24-го курсу отримав практичні рекомендації та перейняв досвід професіоналів в сфері ІТ, оцінив можливості та широкий функціонал трендових рішень мережевого обладнання, центрів обробки даних, ноу-хау щодо протидії кіберзагрозам, та розглянув рішення для побудови хмарних сховищ.

В такій затишній і неформальній атмосфері, що панувала на виставці обмін знаннями і досвідом в професійному колі проходив досить продуктивно. Майбутні офіцери змогли отримати найбільш повні відповіді на свої запитання щодо технічних характеристик апаратного забезпечення, особливостей його функціонування, налаштування та конфігурування мережевої інфраструктури. Покращені характеристики нових продуктів роблять акцент на максимальну автоматизацію процесів, застосування технологій штучного інтелекту, збільшення швидкостей обміну даними, резервне копіювання інфраструктури та критичних даних, та окремим акцентом виступає захист від кіберзагроз, що актуально в світлі останніх подій в кіберпросторі. Багаж знань курсантів поповнився, зокрема інформацією щодо серверних продуктів, рішень для тестування, збору та фільтрації трафіку, IP-телефонії та відеозв’язку, конвергентних рішень. Кожен охочий зміг отримати друковані матеріали, зокрема брошури, буклети, журнали.

Враження від MUK Expo 2017 залишилися найкращі! Саме такі заходи збирають кращі рішення та провідних експертів, дозволяють залишатися в курсі подій мінливого ринку інформаційних технологій. Отримані знання курсанти та викладачі зможуть використовувати в ході навчального процесу, що підвищить його ефективність та їх загальний професійний рівень. Особливо корисною тематика виставки є для курсантів напередодні написання кваліфікаційних робіт. Адже майбутні офіцери-зв’язківці повинні володіти передовими технологіями для побудови максимально ефективних систем забезпечення зв’язку ЗСУ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх