Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Перший випуск у ВІТІ офіцерів за призовом, які закінчили кафедри військової підготовки та не мають досвіду служби у військах

Добавлено: 25.09.2017 Переглянуто: 1015


22 вересня 2017 року був проведений 1-й випуск у ВІТІ офіцерів за призовом, які закінчили військові кафедри та не мають досвіду служби у військах.

122 офіцери на протязі 3-х місяців проходили перепідготовку та підвищення кваліфікації на 5 курсах Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

За час інтенсивного навчання офіцери здобули знання та практичні навики з організації та ведення загальновійськового бою, устрою, експлуатації та бойового застосування сучасних засобів проводового, радіо, супутникового та транкінгового зв’язку, способів організації родів та видів зв’язку, структури, властивостей системи зв’язку і автоматизації та вимоги до неї.

Підґрунтям для розробки навчально-методичних матеріалів курсової програми було використання досвіду проведення антитерористичної операції та сучасні тенденції розвитку військової техніки зв’язку та автоматизації.

Навчання офіцерів запасу проходило під керівництвом кращих викладачів інституту, більшість з яких є учасниками бойових дій, а практичні заняття проводилися у польових умовах на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту смт. Семиполки.

Випускники курсів продовжать службу в частинах зв’язку всіх видів та родів Збройних Сил України.

Успіхів Вам, шановні випускники!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх