Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери призвані із запасу завершили курси перепідготовки у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 22.09.2017 Переглянуто: 844


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації завершилися трьохмісячні курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів призваних із запасу. Біля 130 випускників, серед яких, між іншим, 5 військовослужбовців-жінок після їх закінчення продовжать проходження служби у бойових та навчальних підрозділах, частинах військ зв’язку ЗС України.

Вперше завершальний етап цих курсів перепідготовки проходив в навчально-польовому таборі на базі батальйону забезпечення навчального процесу військового інституту під керівництвом досвідчених керівників і науково-педагогічних викладачів.

Головним завданням під час польового виходу було допомогти офіцерам - зв’язківцям закріпити знання та навички, які вони отримали під час теоретичної підготовки та надати знання щодо нової, сучасної техніки та засобів зв’язку, які зараз використовуються в Збройних Силах України. З урахуванням досвіду АТО офіцери також вдосконалювали навички з тактичної, вогневої, інженерної , спеціальної підготовки і тактичної медицини.

Практичні заняття в полі стали важливим етапом вашого навчання, в ході якого ви мали можливість навчитись практично на полігоні як застосувати знання з розгортання сучасної системи зв’язку – зазначив у своєму виступі перед слухачами начальник курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації полковник Валерій Палівода.

Підсумком навчально-польових занять став комплексний екзамен та урочисте вручення свідоцтв про закінчення курсів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх