Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відзначення Дня фізичної культури та спорту у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 10.09.2017 Переглянуто: 890


День фізичної культури та спорту України відзначається в другу суботу вересня. Вперше це свято відзначали в 1994 році, після виходу відповідного указу Президента України Л. Кучми.

Цими вихідними днями на багатьох спортивних майданчиках України проводяться різноманітні заходи, присвячені Дню фізичної культури та спорту України, в яких беруть участь як професійні спортсмени так і усі прихильники активного та здорового способу життя.

Не залишились осторонь свята спорту і здорового способу життя і військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. У неділю 10 вересня 2017 року у нашому виші було проведено спортивне свято та змагання з міні-футболу, підтягування на перекладині, поштовху гирі 24 кг. та перетягування канату.

За результатами змагань між факультетами інституту перше місце у загальному командному заліку зайняли курсанти факультету Інформаційних технологій, друге місце курсанти факультету Телекомунікаційних систем, третє місце курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв'язку.

Подібні заходи у професійній діяльності військових не тільки загартовують кожного окремого військовослужбовця, а й сприяють впровадженню здорового способу життя, згуртуванню військових колективів, підняттю рівня морально-психологічного клімату у підрозділах та сприяють якісному виконанню завдань за призначенням.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх