Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Передовий досвід кафедри Комп'ютерних інформаційних технологій

Добавлено: 05.09.2017 Переглянуто: 980


На кафедрі Комп'ютерних інформаційних технологій факультету Інформаційних технологій під час проведення навчально-методичного збору керівного складу та науково-педагогічних працівників інституту була представлена нова навчально-лабораторна база, яка створена на кафедрі у 2016-2017 навчальному році.

Начальником кафедри були представлені чотири лабораторних стенда для проведення практичних та лабораторних занять з дисципліни «Системне програмування та архітектура комп’ютера». Для розробки стендів була використана апаратна обчислювальна платформа на базі мікроконтролера Arduino та середовище розробки Processing/Wiring на мові програмування, що є підмножиною C/C++.

Авторським колективом кафедри розроблено лабораторні стенди та інструкції для виконання лабораторних робіт: «Датчик газу на базі мікроконтролера Arduino», «Порушення контрольованої зони на базі лазеру та мікроконтролера Arduino», «Датчик температури на базі мікроконтролера Arduino», «Датчик руху на базі мікроконтролера Arduino».

Керівним складом інституту позитивно відзначений процес нарощування власної лабораторної бази кафедрою Комп'ютерних інформаційних технологій. Сподіваємось, що передовий досвід кафедри у створенні автономних інтерактивних об'єктів і зусилля науково-педагогічних працівників інших кафедр інституту сприятиме зростанню якісного рівня підготовки курсантів всіх спеціальностей, забезпечить впровадження в навчальний процес кафедр власних стендів для лабораторної підтримки навчальних дисциплін з основ електротехніки та електроніки, схемотехніки ЕОМ, проектування систем реального часу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх