Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Начальник військ зв’язку ЗС України поставив завдання щодо організації навчального процесу у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 01.09.2017 Переглянуто: 1351


Сьогодні, 1 вересня, начальник військ зв’язку Збройних Сил України — начальник Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу ЗС України генерал-майор Володимир Рапко привітав під час урочистих заходів особовий склад Військового інституту телекомунікацій та інформатизації з нагоди початку нового навчального року та Дня знань.

Сьогодні в умовах відбиття російської збройної агресії проти України професія військового зв’язківця набула особливого значення. Це висуває до підготовки випускників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації виняткові вимоги щодо вмілого та впевненого володіння сучасними засобами зв’язку та озброєнням. Спираючись на досвід АТО, ми докорінно змінили програму підготовки фахівців для військ зв’язку, підготували перелік того, що він повинен вміти та знати. І ці завдання зможе виконати лише той зв’язківець, який глибоко розуміє і усвідомлює свій військовий обов’язок, має стійкі воєнно-теоретичні знання та зразкову військову дисципліну — зазначив у своєму виступі начальник військ зв’язку Збройних Сил України.

Також генерал-майор Володимир Рапко під час своєї промови привітав з початком навчального року керівників та науково – педагогічних працівників інституту, саме від ваших зусиль залежить кінцевий результат підготовки фахівців зв’язку, професіоналів військової справи. Ви повинні стати для свого особового складу справжніми наставниками та турботливими вихователями, які максимально розвинуть їх здібності і талант.

Кращим керівникам та викладачам вишу за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, мужність і відвагу проявлену під час виконання завдань під час АТО ТВО начальником інституту полковником Віталієм Тарасовим було вручено медалі «Честь, Слава, Держава» від Київського міського голови Віталія Кличка.

Під час лекції у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації начальник військ зв’язку ЗС України поставив завдання керівному складу та науково-педагогічним працівникам вишу щодо організації навчального процесу та підготовки майбутніх офіцерів-зв’язківців.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх