Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації розпочався навчально-методичний збір керівного складу та науково-педагогічних працівникі

Добавлено: 30.08.2017 Переглянуто: 931


Напередодні нового навчального року 28 серпня 2017 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації розпочався навчально-методичний збір керівного складу та науково-педагогічних працівників. Під час заходу підводитимуться підсумки освітньої, наукової та науково-технічної діяльності університету у 2016‒2017 навчальному році та визначатимуться завдання на наступний навчальний рік.

Крім цього учасники збору визначатимуть шляхи удосконалення підготовки військових фахівців з питань навчальної, методичної, виховної роботи та вироблятимуть єдині підходи до організації освітнього процесу в інституті на основі досвіду підготовки та застосування військ (сил) в антитерористичній операції.

За планом навчально-методичного збору виступив заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Сілко О.В., який довів нові вимоги нормативних документів щодо порядку реалізації освітньої діяльності в інституті з урахуванням досвіду військ (сил) під час проведення АТО.

Зокрема, вкрай важливим аспектом організації освітнього процесу є нарощування практичної складової у змісті навчання курсантів, збільшення кількості практичних занять на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту.

Тож головною метою освітнього процесу в інституті є підготовка висококласних фахівців у галузі телекомунікацій та інформатизації спроможних професійно виконувати функціональні обов’язки під час служби в військах, - наголосив заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко.

Наприкінці чотирьохденного навчально-методичного збору ТВО начальника інституту полковник Віталій Тарасов визначить завдання особовому складу на 2017‒2018 навчальний рік.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх