Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Першокурсників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації загартовують у навчально-польовому таборі

Добавлено: 21.08.2017 Переглянуто: 891


Обравши професію офіцера-зв’язківця, та вступивши до військового вишу, першокурсники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації нині проходять етапи первинної військово-професійної підготовки.

21 день поспіль в навчально-польовому таборі курсанти-першокурсники, вчаться загартовувати себе фізично і морально, готують себе до військової служби й навчання.

Виховуючи свої морально-психологічні якості та вдосконалюючи вольові якості, майбутні офіцери, а нині курсанти першого курсу пройшли випробування у військово-спортивних змаганнях, які проводились у декілька етапів.

Курсанти змагалися в таких дисциплінах: стрільба з пневматичної гвинтівки, волейбол, міні-футбол, амреслінг, настільний теніс, підтягування на перекладині. А дівчата випробували себе у виконанні вправи з розгинання рук в упорі лежачи.

Кульмінацією змагань стала воєнізована естафета, в якій команди- учасниці змагалися у швидкості та спритності при подоланні перешкод, які імітували бойові умови. За результатами всіх змагань перехідний кубок виборола команда факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку.

– Ви – майбутнє українського війська, ви надія – держави, саме вам у майбутньому бути прикладом солдату, як потрібно самовіддано захищати свою Батьківщину, – зауважив керівник первинної військово-професійної підготовки полковник Віталій Олексенко.

Перші етапи підготовки, цілковито свідчать про те, що молодь, яка після вступних іспитів, виборола право носити почесне звання курсанта Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, прийшли до вишу фізично підготовленими і морально налаштованими на військову службу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх