Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації з ДНЕМ ВІЙСЬК ЗВЯЗКУ

Добавлено: 08.08.2017 Переглянуто: 1141


Шановні генерали і офіцери, прапорщики і старшини, сержанти і солдати, працівники військ зв’язку Збройних Сил України!

Дорогі ветерани військ зв’язку!

Від імені особового складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом – Днем військ зв’язку Збройних Сил України!

Це свято є свідченням заслуг багатьох поколінь військових зв’язківців, символом вшанування славних бойових традицій та оцінкою їх вагомого внеску в забезпечення оборонної могутності нашої Батьківщини. Протягом своєї історії війська зв’язку вписали багато яскравих сторінок в Літопис Збройних Сил. Героїзм і самовідданість воїнів-зв’язківців, їх подвиги навічно залишаються у пам’яті українського народу. Сьогодні війська зв’язку розвиваються на основі світових досягнень науки і техніки, реалій та вимог сьогодення, а визначені завдання вимагають від особового складу громадянської свідомості, високої професійної підготовки, організованості та дисципліни, готовності в будь-яких умовах забезпечити надійний стійкий зв’язок і стати на захист Батьківщини. Яскравим свідченням цього є успішне виконання завдань із забезпечення зв’язку під час проведення антитерористичної операції на сході України. В умовах бойової обстановки особовий склад підрозділів військ зв’язку демонструє вірність Військовій присязі, високу відповідальність та зразкове виконання військового обов’язку. Вклоняємося перед пам’яттю воїнів - зв’язківців, які віддали своє життя за краще майбутнє рідної країни. Слова глибокої вдячності висловлюємо ветеранам військ зв’язку, які передають молодим захисникам України свій безцінний бойовий та професійний досвід.

Бажаю всім Вам міцного здоров’я, успіхів у службі, нових досягнень у подальшому розвитку військ зв’язку та зміцнення обороноздатності держави! Слава військам зв’язку ЗС України!


З повагою

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації

полковник Є.О.СТЕПАНЕНКО

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх