Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Польові будні майбутніх офіцерів факультету бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 04.08.2017 Переглянуто: 1082


На базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій і інформатизації (смт. Семиполки, Київської області) триває первинна військово-професійна підготовка із першокурсниками 37 курсу факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку, які нещодавно поповнили лави славетного навчального закладу.

Найбільше часу відведено для проведення занять із дисциплін загальновійськового циклу. Варто наголосити, що усі заняття із предметів навчання розроблені таким, щоб надати майбутнім офіцерам необхідні знання та навички з урахуванням досвіду, якого набули підрозділи Українського війська в ході проведення антитерористичної операції на південному сході України.

Так, значна увага звертається на проведення занять із психологічної підготовки, під час яких використовується навчально-тренувальний комплекс психологічної підготовки.

- Без сумніву, цьогорічні першокурсники зробили вибір свого майбутнього фаху, покладаючись, перш за все, на власні переконання, цінності та ідеали. Значно сприяла цьому і складна військово-політична ситуація на південному сході нашої держави, - зазначив начальник факультету полковник Пономарьов О.А. – Під час занять в них «горять» очі, а на шляху до виконання поставлених завдань вони не шкодують ні власних сил, ні творчого потенціалу. Це покоління захисників Вітчизни будуватиме нову, багату та вільну Україну.

Варто додати, що серед цьогорічних першокурсників значна кількість юнаків та дівчат приїхали зі східних областей, є також військовослужбовці, які проходили військову службу за контрактом та брали активну участь в проведенні антитерористичної операції на сході України.

Нагадаємо, польова фаза первинної військово-професійної підготовки триватиме до кінця серпня, після чого курсанти повернуться до пункту постійної дислокації, де відбудеться урочистий ритуал складання першокурсниками Військової присяги на вірність Українському народові.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх