Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації продемонстрували взірець у стройовому вишколі серед парадних розрахунків

Добавлено: 02.08.2017 Переглянуто: 1040


Сьогодні 1 серпня 2017 на злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу “АВІАНТ” пройшло перше спільне тренування парадних розрахунків військових частин МО України та інших силових структур до військового параду на честь Дня незалежності, який відбудеться 24 серпня у Києві.

Кращими під час проходження урочистим маршем під час тренування були відмічені курсанти шести військових навчальних закладів Міністерства оборони України. Зокрема, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, Національного університету оборони України, Академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, Харківського університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба, Житомирського військового інституту ім. Сергія Корольова, Військової академії (м. Одеса).

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації полковник Євген Степаненко подякував всім курсантам – зв’язківцям за відповідальне і старанне ставлення до проходження урочистим маршем оголосивши їм позачергове звільнення.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх