Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації розпочався табірний збір з курсантами першого курсу

Добавлено: 02.08.2017 Переглянуто: 939


У навчально-польовому центрі, який створений на базі батальйону забезпечення навчального процесу для курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації набору 2017 року, розпочалася військово-професійнапідготовка.

Із курсантами проводяться заняття із Статутів Збройних Сил України, з спеціальної, тактичної, розвідувальної, інженерної, військово-медичної, топографічної, вогневої та стройової підготовки, а також із захисту від зброї масового ураження. Наголос робиться саме на практичну підготовку, на проведення якої відводиться близько 70 відсотків навчального часу.

Також в ході польових занять та у вихідні дні офіцерами з морально-психологічного забезпечення з першокурсниками постійно проводяться заходи військово-патріотичного виховання, організовуються спортивні свята та заходи дозвілля.

По завершенню курсу первинної військово-професійної підготовки усі курсанти І курсу складуть Військову присягу на вірність Українському народові.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх