Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підготовка парадного розрахунку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації до параду з нагоди 26-ї річниці НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇН

Добавлено: 14.07.2017 Переглянуто: 1428


14 липня 2017 року в рамках морально-психологічного забезпечення підготовки парадного розрахунку Військового інституті телекомунікацій та інформатизації до параду військ з нагоди 26-ї річниці Незалежності України був проведений огляд-конкурс на кращу шеренгу та кращого військовослужбовця парадного розрахунку.

За результатами огляду-конкурсу кращою шеренгою було визнано шеренгу № 1 (старший шеренги капітан Пуштарик О.С., старший лейтенант Жаханович Р.О.) у складі 14 військовослужбовців 15, 25, 35 курсів: сержант Нагуляк М. В., молодший сержант Гордієнко Ю. В., старший солдат Тученко С.М., солдати Чуприна М. В., Юрченко В.І., Ткаченко Б.О., Сурмачевський А.Д., Мартошенко М.В., Диган Д.І., Сачок О.М. Савченко В.О.,Чайка Р.В., Струк В.С.,Чайковський В.В.

Звання кращого військовослужбовця парадного розрахунку виборов курсант 15 навчального курсу солдат Шелест Іван.

Дані заходи проводяться при сприянні офіцерів структур МПЗ, їх метою є – морально-психологічне забезпечення особового складу парадного розрахунку, створення мотиваційної складової, формування у військовослужбовців суперницького духу, який допомагає вдосконалюватись та бути кращими, тобто курсантами, яким довірено високу честь - представляти Збройні Сили України міжнародній спільноті, мобілізувати психічні та фізичні сили, адже від стройового вишколу, сумлінності, відповідальності та цілеспрямованості під час підготовки та проведення військового параду залежить авторитет наших Збройних Сил та нашої держави – України.

Командування інституту дякує Вам за службу! Так тримати!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх