Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Факультет бойового застосування систем управління та зв’язку проводить набір майбутніх офіцерів

Добавлено: 07.07.2017 Переглянуто: 1184


В Військовому інституті телекомунікації та інформатизації триває вступна кампанія до навчального закладу, а також в його структурний підрозділ — факультет Бойового застосування систем управління та зв’язку.

— Кількість охочих вступити на факультет Бойового застосування систем управління та зв’язку є досить великою. Під час цьогорічної вступної кампанії до факультету, конкурс на деякі спеціальності складає понад п’ять чоловік на одне місце. Високі вимоги до кандидатів та чималий конкурс дозволять обрати найкращих. А серед тих, хто хоче здобути освіту у в військовому інституті, є не лише юнаки, але й дівчата. Окрім цього, географія абітурієнтів охоплює майже всі регіони України, — зазначив начальник факультету полковник Пономарьов О.А.

Він повідомив, що бажання стати курсантами виявили й військовослужбовці, які беруть участь в Антитерористичній операції в південно-східних областях держави.

Під час проходження вступних випробувань абітурієнти проходять медичний огляд, психологічний відбір та складають іспит з фізичної підготовки. За результатами випробувань, а також середнього балу шкільного атестату та результатів зовнішнього незалежного оцінювання, буде ухвалене рішення щодо зарахування кандидатів на навчання на факультеті.

Безперечно, є система пільг для учасників бойових дій, сиріт та ще низки категорій. А ті, хто вступає з військ і не проходив ЗНО, складають іспити з профілюючих дисциплін безпосередньо в інституті.

Після зарахування до вишу із юнаками та дівчатами впродовж місяця на польовій базі буде проведено первинну військово-професійну підготовку.

Варто зауважити, що головним мотивом вступу до Військового інституту телекомунікації та інформатизації юнаки назвали бажання захищати суверенітет і незалежність своєї держави.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх