Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника ВІТІ з 13-ю річницею від дня заснування Військового коледжу сержантського складу ВІТІ ім.Героїв Крут

Добавлено: 18.05.2023 Переглянуто: 434


Шановний колектив Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут!


Від себе особисто та колективу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут хочу висловити найщиріші вітання з нагоди відзначення річниці від Дня створення коледжу. Це особлива відзначна подія, яка свідчить про нашу витривалість, відданість своїй справі та прогрес у підготовці військових фахівців.

Військовий коледж здійснює важливу місію підготовки сержантів для служби в лавах Збройних Сил України. За цей період часу ви стали великою військовою родиною, і ваша праця є вкрай важливою для збереження суверенітету та безпеки нашої країни.

Щодня ви проявляєте свою відданість, дисципліну та професіоналізм, набуваючи необхідних знань і навичок, які дозволяють вам виконувати службові обов’язки на високому рівні заради нашої Перемоги. Ваша невтомна праця та відданість - це значний внесок у зміцнення обороноздатності нашої країни.

В цей день хочу висловити свою повагу і вдячність кожному з вас за ваше невтомне прагнення до досягнення високих цілей та за ваше віддане служіння Україні. Ви є прикладом патріотизму та мотивації! Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та нескінченного натхнення у вашому благородному завданні.


Разом до Перемоги!


З повагою,

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

генерал-майор Віктор Остапчук

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх