Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери-зв’язківці призвані із запасу відпрацювали розгортання сучасних систем зв’язку в ході тактико-спеціальних занять

Добавлено: 06.07.2017 Переглянуто: 1254


На базі об’єднаного польового вузла зв’язку Генерального штабу Збройних Сил України проходять тактико –спеціальні заняття з офіцерами запасу, які прибули на 3-х місячні курси підвищення кваліфікаціїї до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

За задумом командування військ зв’язку ЗС України, практичні заняття в полі стануть важливим етапом підготовки офіцерів-звязківців, в ході якого вони мають можливість згадати практично на полігоні як застосувати знання з розгортання сучасних засобів зв’язку, пунктів управління.

Офіцери призвані із запасу працювали з сучасним терміналом супутникового зв’язку, системою транкінгового зв’язку, радіостанціями виробництва США Harris, розгортали модернізовану вітчизняну апаратну зв’язку тощо.

Заняття проводили висококваліфіковані науково-педагогічні працівники Військового інституту. При цьому офіцерам запасу був особливо цікавий досвід офіцерів, які безпосередньо виконували завдання в районі проведення АТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх