Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Зустріч із зіркою: курсанти ВІТІ відвідали зустріч з Ірмою Вітовською та показ фільму «Коза Ностра. Мама їде»

Добавлено: 12.05.2023 Переглянуто: 487


Курсанти факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітали на показ повнометражного фільму режисера Джованні Дота «Коза Ностра. Мама їде». Фільм «Коза Ностра. Мама їде» є комедією спільного виробництва України та Італії. Знімальний процес проходив у Карпатах, на Сицилії та на околицях Риму.

Перед переглядом фільму відбулася зустріч із головною героїнею комедії заслуженою артисткою України Ірмою Вітовською. Акторка поділилася враженнями від знімального процесу та розповіла деталі зйомок. Задля ролі в цьому фільмі, Ірма Вітовська вивчила італійську на рівні, достатньому для того, щоб у оригінальному озвучуванні її голос залишився без дубляжу.

Після перегляду Ірма Вітовська висловила вдячність присутнім за підтримку.

Незважаючи на те, що у фільмі були не тільки елементи комедії - все було обіграно у жартівливій формі, тому після перегляду фільму курсанти залишились з позитивними емоціями та чудовим настроєм!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх