Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вступна кампанія 2017 року у ВІТІ розпочалась

Добавлено: 06.07.2017 Переглянуто: 1281


З 5 по 22 липня у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації розпочалась вступна кампанія 2017 року. На навчання приймаються громадяни України, які здобули повну загальну середню освіту, особи із числа цивільної молоді та ліцеїсти віком від 17 до 21 року, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання; військовослужбовці, резервісти та військовозобов’язані, які мають повну загальну середню освіту та не мають військових звань офіцерського складу – віком до 23 років.

Військовий інституту телекомунікацій та інформатизації є провідним вишем з майже віковою історією з підготовки військових фахівців у галузі телекомунікацій та інформатизації. Навчання буде здійснюватись за шістьома спеціальностями: комп’ютеріні науки та інформаційні технології, комп’ютерна інженерія, кібербезпека, телекомунікації та радіотехніка, військове управління (за видами збройних сил), озброєння та військова техніка. Під час навчання курсанти забезпечуються харчуванням, обмундируванням, проживанням та стипендією. Термін навчання в інституті зараховується як термін проходження військової служби.

Перші дні роботи приймальної комісії показали, що бажаючих стати офіцерами, пов’язати своє життя із захистом Батьківщини та отримати сучасну освіту у галузі IT-технологій дуже багато, проте шанс є у кожного, тому запрошуємо до вступу у навчальний заклад.


Ласкаво просимо до нас за адресою: м. Київ, Печерський район, вул. Московська 45/1. Телефон приймальної комісії: (044) 256-22-80.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх