Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Культурологічне виховання воїнів: курсанти ВІТІ зустрілись із видатним режисером

Добавлено: 18.03.2023 Переглянуто: 492


Офіцери з морально-психологічного забезпечення Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут вважають, що культурологічний внесок у виховання майбутніх офіцерів є одним з пріоритетних напрямків розвитку їхніх особистостей, адже вихований громадянин – це основне багатство держави.

Саме тому, для військовослужбовців ВІТІ на постійній основі організовуються безліч заходів у культурологічному напрямку.

Так, днями, курсанти інституту мали нагоду доєднатись до приємної зустрічі та спілкування з видатним українським режисером кримськотатарського походження, актором паном Ахтемом Сеітаблаєвим.

Зустріч пройшла на теренах Кримського дому, де курсанти переглянули фільм знаменитого режисера «Кіборги», та поспілкувались з паном Ахтемом, який, до речі, проходить військову службу в одному з підрозділів Територіальної оборони ЗС України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх