Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До ВІТІ з робочим візитом завітала литовська делегація на чолі з директором Регіонального центру кіберзахисту

Добавлено: 15.02.2022 Переглянуто: 580


15 лютого відбувся робочий візит литовської делегації до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на чолі з директором Регіонального центру кіберзахисту при Міністерстві Оборони Литовської республіки.

Метою заходу стало ознайомлення делегатів із діяльністю інституту, обговорення та визначення перспективних напрямів співробітництва з питань кібербезпеки.

Головою делегації Військового інституту генерал-майором Віктором Остапчуком було озвучено основні аспекти подальшої співпраці та співробітництва між Військовим інститутом та литовськими партнерами.

Під час заходу заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко довів до членів делегації тонкощі системи військової освіти в Збройних Силах України, розповів про структуру навчального закладу та наукову діяльність, а також озвучив напрямки підготовки курсантів.

Також, в рамках заходу виступив начальник кафедри кібербезпеки полковник Владислав Чевардін, який довів до членів делегації систему освіти та особливості навчальних програм для спеціальності 125 Кібербезпека та розповів про досвід впровадження в Збройних силах України програми курсу «Кібергігієна».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх