Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

MITIT Sport Stars: Курсанти та офіцери ВІТІ - переможці Чемпіонату з гирьового спорту

Добавлено: 14.02.2022 Переглянуто: 481


13 лютого 2022 року на базі Національного Університету біоресурсів і природокористування проходив Чемпіонат Київської області та міста Києва з гирьового спорту.

У змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів. Курсанти ВІТІ достойно представили честь інституту.

Під час змагань норматив Кандидата в майстри спорту виконали:

- курсант факультету телекомунікаційних систем Артем Іванов;

- курсантка факультету бойового застосування систем управління та зв’язку Богдана Ширко.

Змагання проходили із різних дисциплін, зокрема: Класичний ривок, Двоборство, Довгий цикл та Гвардійський ривок.

Так, за результатами змагань І місця посіли: курсанти факультету бойового застосування систем управління та зв’язку Юрій Гапон (Р-12), Олександр Бугай (Р-12), Тарас Шевченко (Класика) та курсант факультету телекомунікаційних систем Артем Іванов (Р-12).

Почесне другі місця обіймають: викладачка кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту старший лейтенант Тетяна Гром (Р-12, класика); курсант факультету телекомунікаційних систем Олексій Рубаняк (Р-12); курсанти факультету бойового застосування систем управління та зв’язку Богдана Ширко (Р-12), Олександр Бугай (ДЦ, Класика), Тарас Шевченко (ДЦ) та Олександр Удод (ДЦ).

Почесну бронзу ВІТІ принесли: курсанти факультету телекомунікаційних систем Валентина Полюхович (Р-12) та Андрій Клименко(Класика); курсанти факультету бойового застосування систем управління та зв’язку Тарас Шевченко (Р-12), Олександр Удод(Р-12) та Юрій Подольські(Класика).

Тренери команди старший викладач кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту майор Олександр Непомнящий та викладачка кафедри старший лейтенант Тетяна Гром, не приховуючи емоцій, діляться радощами перемоги своєї команди.

- Коли твої вихованці стоять на "помості", кожен ривок ти проживаєш разом із ними. Ми, як тренери, щиро раді, що наші хлопці й дівчата досягають таких високих показників, - прокоментував хід змагань майор Олександр Непомнящий.

Проведення таких заходів є неабияк корисними для особового складу навчального закладу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх