Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

#ВІТІ_104: У ВІТІ відбулося засідання круглого столу “Крути як символ незборимості українського народу”

Добавлено: 27.01.2022 Переглянуто: 780


26 січня 2022 року на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у режимі онлайн відбулося засідання круглого столу на тему: “Крути як символ незборимості українського народу”.

Науковий захід об’єднав молодих та досвідчених науковців 9 військових навчальних закладів, серед яких: ВІТІ імені Героїв Крут, Київський військовий ліцей імені Івана Богуна, Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, Прикарпатський військово-спортивний ліцей-інтернат, Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, Новоград-Волинський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені К. І. Острозького та Чернівецький військово-спортивний ліцей-інтернат.

Почесними гостями заходу стали: віцепрезидент Міжнародної академії інформатики, кандидат технічних наук Іван ГАЛЕНКО та завідувачка відділом джерелознавства новітньої історії України Інституту української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України, докторка історичних наук Валентина ПІСКУН.

До цікавої дискусії також долучилися заступник директора з навчально-виховної роботи Чернівецького військово-спортивного ліцею-інтернату Віталій ЧУМАК та заступник начальника ліцею з навчально-виховної роботи Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Ігор ТИМОЩУК.

Засідання круглого столу відбулося у легкій, дружній атмосфері. Особливо вразили знання та шляхи висвітлення проблеми героїзму під Крутами 29 січня 1918 року молодими науковцями, курсантами та ліцеїстами, які довели тезу, що “Молодь – майбутнє нашої держави!”.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх