Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

#ВІТІ_104: У бібліотеці ВІТІ відбулась лекція «Герої Крут»

Добавлено: 23.01.2022 Переглянуто: 508


В рамках виставки «Пам’яті Героїв Крут» до 104ї річниці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та Дня пам’яті Героїв Крут для курсантів інституту було проведено лекцію «Герої Крут».

Гості виставки прослухали історичну лекцію організовану колективом бібліотеки Військового інституту. Лекцію провела завідувачка бібліотекою працівник ЗСУ Альона Баштова.

Під час лекції курсанти прослухали розповідь про трагічні події 1918 року, подискутували з лекторкою та дізнались про висвітлення історії Бою під Крутами у літературі та сучасних інформаційних джерелах.

Наприкінці заходу охочі курсанти ознайомились із книжковою виставкою та отримали за формулярами книги, які їх зацікавили.

Довідково: Бібліотека Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут є бібліотечно-бібліографічним, культурно-просвітницьким підрозділом інституту. Бібліотека налічує понад 202 895 примірників основного фонду літератури.

#ВІТІ_104

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх