Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

#ВІТІ_104: До інституту завітали ліцеїсти НОК КВЛ імені Івана Богуна

Добавлено: 23.01.2022 Переглянуто: 577


В рамках відзначення 104ї річниці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на екскурсію завітали ліцеїсти Навчально-оздоровчого комплексу Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

В ході Дня відкритих дверей ліцеїсти поспілкувались із заступником начальника інституту з навчальної роботи полковником Олексієм Сілко щодо вступу та навчання у Військовому інституті та із заступником начальника факультету телекомунікаційних систем з морально-психологічного забезпечення підполковником Антоном Ланко щодо повсякденної життєдіяльності та проведення вихідних днів курсантами.

На кафедрі телекомунікаційних систем та мереж ліцеїсти поринули в атмосферу роботи справжніх зв’язківців, на кафедрі загальновійськових дисциплін ознайомились із прикладами стрілецької зброї та позмагались з курсантами інституту на вправність у стрільбі в електронному тирі, а на кафедрі спеціальних інформаційних систем та робототехнічних комплексів дізнались багато цікавого з теоретичних та практичних питань основ побудови безпілотних авіаційних комплексів та основних принципів їх використання у якості телекомунікаційної аеро-платформи.

Ми дуже раді завітати до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Ми, як ліцеїсти вже знаємо трішки про військову справу, та сьогоднішній захід дав нам можливість дізнатися багато нового та цікавого про інститут, спеціальності та загалом про військову службу. Дуже дякуємо керівництву ВІТІ за запрошення!- ділиться емоціями один із гостей заходу.

Родзинкою заходу стало показове заняття з демонстрації прийомів Бойової армійської системи на кафедрі фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту, яке неабияк вразило гостей.

#ВІТІ_104

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх