Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ відвідали унікальну виставку «За волю України!»

Добавлено: 23.01.2022 Переглянуто: 404


В Національному музеї історії України у Другій світовій війні курсанти ВІТІ відвідали унікальну виставку «За волю України!» яка приурочена до 30-Ї річниці Дня Незалежності України.

Фахівці розповіли звязківцям про становлення українського війська та боротьбу за незалежність України на початку ХХ ст. Гості обговорили історичний внесок учасників Української революції 1917 – 1921 рр. в досягнення єдності українських земель в межах суверенної держави.

Екскурсанти дізналися про розбудову армії України в критичних умовах війни за незалежність. Тоді молода держава була затиснута між ворожими силами, однак українські патріоти не складали зброю.

Чимало глибоких традицій пов'язують борців за волю України тієї доби із сучасними захисниками нашої країни. Деякі з них візуально помітні, адже відображаються в елементах уніформи та знаках розрізнення. Інші приховані від ока, однак добре відомі українцям: це готовність воїнів дати бій кожному, хто посягне на право громадян жити у незалежній та демократичній країні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх