Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Атестації 5-х курсів ступеня вищої освіти “магістр”

Добавлено: 18.06.2017 Переглянуто: 894


17 червня 2017 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації розпочала свою роботу екзаменаційна комісія проведення Атестації 5-х курсів ступеня вищої освіти “магістр”, яка триватиме до 23червня 2017 року.Головою екзаменаційної комісії призначено полковника Плугового Юрія Анатолійовича заступника начальника військ зв’язку Збройних Сил України.

Головною метою атестації випускників інституту є встановлення фактичної відповідності якості їх підготовки вимогам до військових фахівців згідно з вимогами стандарту вищої освіти за напрямком підготовки.

До атестації допущені курсанти 2012 року набору факультетів Телекомунікаційних систем та Інформаційних технологій, які у повному обсязі виконали вимоги навчальних планів. Атестація складається із захисту магістерської роботи та здачі комплексного іспиту.

За результатами навчання кандидатами на отримання дипломів магістра з відзнакою є вісім курсантів, а дипломів магістра з відзнакою та золотою медаллю – двоє.

Бажаємо всім курсантам під час атестації показати високі результати своєї підготовки. До випуску молодих офіцерів залишився один крок.

24 червня у ВІТІ відбудеться 164 випуск офіцерів-звязківців.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх