Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

19 січня громадяни України за програмою підготовки офіцерів запасу відвідали музей ВІТІ

Добавлено: 21.01.2022 Переглянуто: 359


Громадяни України за програмою підготовки офіцерів запасу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут прибули для проведення І та ІІІ семестрів навчання. Результатом проведених занять є вивчення дисциплін за фахом: Загальновійськової підготовки, Основ методики роботи з особовим складом, Основи політичних та правових знань, Воєнної історії.

Родзинкою програми стало відвідання особовим складом музею Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, в якому знаходяться унікальні артифакти, зібрані за різних часів вікової історії інституту та сучасності.

Музей ВІТІ справив неперевершене враження! Особливу увагу привернула експозиція Війни на сході України, де студенти, які брали участь у війні на Сході України, впізнали своїх побратимів, подарували музею частинку своєї історії у розповідях тих подій та залишили на згадку шеврони своїх бойових підрозділів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх